Dark Tactical Taktikai Öv Létra Csattal

Taktikai öv létra csattal

A Darktac tavaly indította el saját taktikai öv kollekcióját, amiben helyett kapott a sima nadrágtartó öv,mint a kollekció legegyszerűbb darabja, és a specializált szolgálati övek is.

AustriAlping létracsat

A taktikai öv létra csatjaként AustriAlpin csatokat használnak, amelyek leginkább alpinista felszereléseken bukkannak fel, de ezeken túl még az űrhajózásban is használják őket.

Taktikai öv dupla heveder anyagból a rögzítési pontnál

Alapjáraton az öv egy darab 44’(mm)-es hevederből készült, kivéve a csat melletti részt, ahol egy rögzítési pont található. Ezen a részen dupla hevedert használtak.

Taktikai öv karabinerrel

A rögzítési pont kényelmesebb megoldást biztosít, amennyiben karabinerrel szeretnénk rögzíteni bármit az övhöz, mintha csak simán az övbe akasztanánk be.

Dark Tactical taktikai öv címkéje

Az öv belső felén látható címke egy egyszerű kódot tartalmaz, aminek az első fele az öv típusát, létra csatos, a következő betű a méretét, és végül a négy szám a gyártási idejét jelöli.

Taktikai öv gumigyűrűvel

Az övhöz tartozik még egy gumi gyűrű is, amivel a felesleget lehet rögzíteni. Ez kifejezetten jól jön az olyan nadrágokon, amiken kevesebb övbújtató található.

Taktikai öv 44 miliméteres heveder anyagja

Az övhöz alkalmazott heveder nem merev, de ennek ellenére azért néhány zsebet elbír, vagy akár egy belső tokot. Mindenesetre ez még mindig inkább nadrágtartó öv, mint taktikai.

A kialakítása igényes, jól összerakott erre nem lehet semmiképpen panasz. A rögzítési pontot személy szerint a póráz rögzítésére tudtam használni, és így nem az övre kellett ráakasztani azt, mondjuk futásnál.

Hátránynak éreztem a létra csatot, mivel kicsit körülményes meghúzni, és az öv anyagához használt heveder is lehetne keményebb. Ezektől függetlenül az ár-érték aránya szerintem bőven jó.

Három méretben és három színben, zöld,fekete illetve coyote, készítik. Számomra az M-es méret kicsit hosszúnak bizonyult, és valószínűleg egy S-es bőven elég lenne.

Dark Tactical Taktikai Öv Létra Csattal – Termék megtekintése

Eredeti cikk: Combat Gear Blog