December 16-án, 10 és 16 óra között tarja utolsó akciós napját a Dark Tactical csapata a Tactical Store üzletében. Beharangozójuk szerint, ez lesz az utolsó lehetőséged, ha prémium termékeket szeretnél töredék áron megvásárolni. Utolsó darabok beszerzési áron, kifutó termékek, át nem vett rendelések és még sok más akció várja a Dark Tactical Offline Day résztvevőit.

Dark Tactical Offline Day

A rendezvényt először 2016-ban szervezték meg, szintén Karácsony előtt. Szerencsére az offline dayt szombati napra időzítették, így az is el tudott jönni személyesen, aki munka vagy egyéb elfoglaltság miatt hét közben nem jut el az üzletbe. 2017-ben összesen három alkalommal rendeztéik meg az offline dayt, az ígéretek szerint a most decemberi lesz a legnagyobb. Az legnagyobb előnye, hogy megteheted mindazt, amit a webshopon keresztül nem volt lehetőséged – kézbe veheted, megforgathatod, végigtapogathatod a terméket vásárlás előtt.

Akciók és kedvezmények

Természetesen nem csak a pogácsáért érdemes benézni hozzájuk, hiszen számos olyan kedvezmény várható, ami a webshopon sosem fog megjelenni. Raktárkisöprés keretében akár 80%-os kedvezményekkel juthatsz hozzá utolsó, raktáron tartott darabokhoz, vagy kivezetett márkák megmaradt darabjaihoz. Az eddigi alkalmak alapján több standard termék is kedvezményes áron lesz majd kapható, de ezek az akciók csak aznap derülnek ki, és csak a személyesen betérők vehetik igénybe. Ha ez még nem lenne elég, akkor az akciós árakon felül minden elköltött 10.000 forint után 1000 forintos kupon jár, amit akár a webshopban is be tudsz majd váltani. Ez azt is jelenti, hogy minden akciós és nem akciós termékre, még EXTRA 10% kedvezményt adnak!

Ez egy remek lehetőség lehet a karácsonyi ajándékok beszerzésére vagy arra, hogy személyesen is megnézd a termékeket, amikkel régóta szemezgetsz. De ha csak nézelődni szeretnél, akkor is ott a helyed. Gyere el Te is december 16-án, mi ott leszünk!

A Dark Tactical Offline Day facebook oldalát itt találod.

Információk a Tactical Store üzletéről és az eljutásról