Idén több újdonsággal is jelentkezik majd a SOCOM.HU szerkesztőgárdája. Ezek közül elsőként a Watch my bag!-et szeretném bemutatni nektek, ami a blog egy állandó, a témát több szemszögből is körüljáró rovata lesz. Reméljük, hogy a cikksorozat hasznos információforrást jelent majd minden olvasónk számára. Nem csak az igazi geardoknak és EDC fanoknak szól tehát, hanem azoknak is akik csak most ismerkednek a prepper életmóddal.

A következőkben havi rendszerességgel mutatunk be nektek olyan felszerelés összeállításokat, EDC-ket, amiket valós életben adódott helyzetek, és az azokra való felkészülés alakított ki. Igyekszünk majd részletesebben körüljárni ezen csomagokat, mint a hétköznapi EDC kiteket bemutató fotók. Több olyan összeállításra számíthattok, amiket katonák, felcserek, tűzoltók vagy rendőrök hordanak maguknál, sok-sok év tapasztalataira alapozva.

 

Minimalista EDC

A cikkekben egyes eszközöket sajnos nem – vagy csak korlátozottan mutathatunk be, illetve bizonyos felszerelési tárgyak nagyon specifikus céllal kerülnek a csomagba. Igyekszünk azért olyan mindennapi helyzeteket szem előtt tartani, amikbe akár mi, akár az olvasók, is belekerülhetnek. Később pedig szeretnénk a Ti felszereléseitekbe is betekintést nyerni, kíváncsiak vagyunk, mi a Top 10 magyar EDC eszköz!

Ha érdekel, hogy mit hord magánál egy tűzoltó, katona vagy felcser a mindennapokban, kövesd a cikksorozatot! Várjuk azon olvasóink jelentkezését is, akik szívesen megosztanák velünk (akár név nélkül is), hogy mi lapul az ő zsebükben! Részletekért keresd a szerkesztőséget emailben!

Watch my bag, we’ve got your back!